O nama

O VODOMARKETU

 

Vodomarket je trgovina na veliko i malo osnovana 14.02.2005. godine. Delatnost preduzeća je uvoz i distribucija širokog asortimana instalacionog i sanitarnog programa domaćih i stranih proizvođača. Široki asortiman proizvoda je osmišljen tako da kupcu pruža sve što je neophodno za instalaciju vodovoda i kanalizacije kao i galanterije u kupatilu. Našu ponudu čini preko deset hiljada različitih artikala najpoznatijih evropskih proizvođača sanitarne opreme i taj broj se svakodnevno povećava.

 

 

NAŠ BREND

 

Nakon nekoliko uspešnih godina poslovanja, krenuli smo sa razvijanjem sopstvenih brendova.

HYDROS program obuhvata široku paletu proizvoda iz programa kućišta za filtere i filtera za prečišćavanje vode, manometra i termomanometra…

HYDRA ARMATURE je program jednoručnih i dvoručnih armatura za kupatilo i kuhinju.

HYDROFIT program obuhvata tuš kabine od 4mm, 5mm, 6mm i 8mm sa najnovijom NANO GLASS tehnologijom.

HIDROSAN je program sanitarije, konzolnih wc šolja, nadgradnih umetničkih umivaonika i velikog izbora umivaonika za kupatilski nameštaj.

 

Naši brendovi garantuju visok kvalitet po pristupačnim cenama.

NAŠ TIM

Naš iskusno organizovani tim spremno odgovara na svakodnevne zahteve kupaca. Svaki uposleni, bez obzira na funkciju ili mesto mora imati hrabrost, podršku i priliku da bude član koji doprinosi poboljšanju kvaliteta. Neprekidno poboljšanje postižemo usklađivanjem rada na svim nivoima. Naše proizvode možete poručiti preko jednog od naših komercijalista na terenu ili referenta prodaje. Oni će Vam pomoći savetom, pokazaće Vam uzorke naših proizvoda i odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za to kakvi su naši proizvodi i kako da ih koristite.

 

POLITIKA KVALITETA

  • Izgrađujemo poverenje kod korisnika profesionalnim pristupom poslu i ispunjenjem njegovih zahteva.
  • Osnova na kojoj temeljimo dalji razvoj Organizcije je unapređenje menadzmenta poslovanja i internih procesa rada.
  • Planski i kontrolisano rastemo uz optimizaciju troškova.
  • Težimo stalnom unapređenju poslovnog odnosa sa nasim isporučiocima.
  • Istražujemo tržiste sa ciljem daljeg širenja i pronalaženja novih korisnika.
  • Vodimo brigu o kontinualnom obrazovanju zaposlenih, čuvanju i razvoju kadrovskih resursa.

 

NAŠA MISIJA

Kvalitetom proizvoda , povoljnim cenama i kompletnim servisom želimo sačuvati postojeće i pridobiti poverenje novih klijenata.

NAŠA VIZIJA

Biti jedna od vodećih kompanija u ponudi instalacione i sanitarne opreme za kupatila u našem regionu. Na ovim smernicama gradićemo i buduće korake, uz posebno posvećenu pažnju našim partnerima kao našoj najvećoj snazi..

PRATITE NAS

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam